Datum akce: 12/06/2025 - Čtvrtek - 17:00 - 20:30
Místo konání: pekárna a bistro Barčinky, Zátopkova 100/2 (areál stadionu STRAHOV), Praha 6

Zveme vás na náš první „vařící“ workshop, který se uskuteční ve čtvrtek 12. června 2025 od 17.OO hodin v pekárna a bistro Barčinky (areál stadionu STRAHOV). Povíme si nejen o tom, jak by jídlo a strava měla při střevních zánětech vypadat, ale především si ukážeme, jak takové jídlo připravit. Uvaříme si hlavní jídlo a dezert.

  • Workshopem vás provedou naše výživová poradkyně a současně pacientka s ulcerózní kolitidou, Ing. Veronika Hanzlíková, a majitelka restaurace, která mimo jiné se svým týmem připravuje zdravější svačiny pro mladé fotbalisty Sparty.

KDY: 12. 6. 2025 od 17.00 hodin

KDE: pekárna a bistro Barčinky (areál stadionu STRAHOV), Zátopkova 100/2, Praha 6

  • vstup do restaurace přes recepci z ulice Zátopkova, kde je možné také zdarma zaparkovat.

Chcete se podílet na výběru konkrétního menu? Zajímá vás určitá technologická úprava? Máte už teď nějaké otázky?

Napište svůj dotaz, nápad či přání už teď na e-mail .

Registrujte se co nejdříve. Kapacita je omezena na 10 míst – workshop je určen pouze pro pacienty s IBD, nikoli celé rodiny.

  • Workshop je zdarma a součástí samozřejmě je konzumace připravených jídel.

Přihlásit se na akci